SLOVENSKA PREMIERA NOVE HONDE JAZZ

Z današnjim dnem je na slovenski trg uradno zapeljala nova Honda Jazz. Tretja generacija s svojo prostornostjo, zanesljivostjo in napredno tehnologijo postavlja nove standarde v svojem razredu.

Na novo Hondo Jazz smo izjemno ponosni, saj se je od svoje svetovne predstavitve konec leta 2015 že dokazala kot odlično vozilo. Na varnostnem testiranju Euro NCAP je novembra lani osvojila vseh pet zvezdic in je bila proglašena kot najboljša v svojem razredu za leto 2015. Kriteriji, ki so jih pri neodvisni varnostni organizaciji Euro NCAP upoštevali, so: varnost odraslih potnikov, varnost otrok v vozilu, varnost pešcev ter varnostna tehnologija v vozilu.

Z novo generacijo je Honda Jazz še prostornejša, hkrati pa tudi še vedno navdušuje s svojo praktičnostjo in edinstvenimi Magic SeatsTM. Prav tako je nova Jazz od prejšnje generacije prevzela vlogo najbolj zanesljivega avtomobila na trgu.

Jazz na slovenski trg prihaja v čisto novi obleki ter s povsem novim 1,3-litrskim bencinskim motorjem, ki se lahko pohvali s svojo poskočnostjo, ekonomičnostjo in nizkimi emisijami. Kupci lahko izbirajo med šest-stopenjskim ročnim ali CVT avtomatskim menjalnikom ter  tremi nivoji opreme.

Vabljeni na ogled Honde Jazz v naše prodajne salone!

 

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC