Otvoritev prenovljenega Honda salona v Mariboru

V četrtek, 5.12.2019, smo svečano odprli vrata prenovljenega salona AC-Mobil PSC Maribor na Ptujski 132, ki zastopa blagovno znamko Honda. Prenova je zajemala zunanjo in notranjo podobo in je urejena po normativih, ki jih določa blagovna znamka. Gre za prvi prenovljeni salon Honde v Sloveniji, sledili pa mu bodo tudi ostali v prodajno-servisni mreži. Prenova celotne mreže naj bi bila zaključena predvidoma v letu 2021.

Svojo pot na tem naslovu je AC-Mobil pričel z blagovno znamko Honda leta 2002. Salon se razprostira na nekaj več kot 300m2, poleg je tudi servisna delavnica s tremi dvigali. Za blagovno znamko skrbi 8 zaposlenih, v letu 2019 pa je svojo novo Hondo v mariborskem salonu našlo 50 kupcev.

Oktobra letos smo v Mariboru pričeli s prenovo in povečanjem prodajnega salona in v izjemno kratkem času sodobno opremili salon, ki v celoti ustreza standardom Honde. Ni samo uporaben temveč navdušuje tudi s svojo podobo tako zunanjih kot notranjih elementov.

Prenovljeni salon je svečano otvoril direktor podjetja AC-Mobil d.o.o., g. Samo Turk, priložnost pa je bila tudi odličen povod za druženje ter zaključek uspešnega leta.

Vabljeni!