Program Ugodnosti Moja Honda

Zvestoba se pri Honda Slovenija nagrajuje. Zvestim strankam ponujamo program ugodnosti Moja Honda za fizične stranke ter Moja Honda za podjetja.

Postanite član brezplačnega programa ugodnosti Moja Honda in vzdrževanje vaše Honde bo lažje in cenejše kot kadarkoli. Poleg tega pa boste deležni še ostalih ugodnosti, ki jih nudi Program ugodnosti.

KDO LAHKO PRISTOPI K PROGRAMU MOJA HONDA?

V program Moja Honda se lahko včlani:

–           fizična oseba, ki ima v lasti ali uporabi vozilo Honda in ima stalno ali začasno prebivališče v Republiki Sloveniji.

–           Pravna oseba – podjetje, registrirano za opravljanje dejavnosti in ima sedež v RS in ima v lasti ali uporabi vozilo Honda

VČLANI SE 

SPLOŠNI POGOJI PROGRAMA UGODNOSTI FIZIČNE OSEBE

SPLOŠNI POGOJI PROGRAMA UGODNOSTI PRAVNE OSEBE

 

 

VAŠ AVTO – VAŠE UGODNOSTI

Program ugodnosti Moja Honda omogoča, da ima vsaka starost svoje prednosti.

Vrednost popusta je določena glede na starost vozila:

STAROST VOZILAVIŠINA POPUSTA ZA NADOMESTNE DELEPOPUSTI ZA ORIGINALNA OLJA IN MAZIVA HONDA
DODATNE STORITVE ZA STRANKO
do 3 leta0%5%1x letno brezplačni preventivni servisni pregled ob naročilu stranke na redni servis vozila
VEČ kot 3 leta5%10%
VEČ kot 6 let10%15%
VEČ kot 8 let15%20%

Hkrati pa imate kot član Programa ugodnosti skozi celo leto tudi posebne ugodnosti pri nakupu izdelkov ali koriščenju storitev.

SEZNAM POOBLAŠČENIH SERVISERJEV AKTUALNE UGODNOSTI

Naj vaša Honda ostane Honda.

Zaupajte svoje vozilo pooblaščenemu serviserju Honda, kjer bo za vaše vozilo strokovno poskrbljeno s strani profesionalnega osebja z vgrajenimi originalnimi nadomestimi deli, ki bodo podaljšali življensko dobo vašega vozila. Z garancijo na vgrajene dele in opravljeno delo pa boste vedno pomirjeni, da je vaša Honda v pravih rokah.

Dodatno vas bomo na pooblašenih servisih razvajali s številnimi ugodnostmi za člane programa zvestobe Moja Honda, za vsak slučaj pa ob vsakem servisnem pregledu dodamo še leto asistence.

Original je vedno dobra izbira, zato se prijavite na servis na pooblaščene servise Honda:

SEZNAM POOBLAŠČENIH SERVISERJEV

Jamstvo zvestobe Honda - po izteku garancije

Dokler je vaše vozilo v garanciji je hkrati poskrbljeno tudi za asistenco v primeru okvare vozila. Po izteku garancije pa temu ni več tako. Zato smo za vas ustvarili nov produkt, ki vam v primeru, da vaše vozilo redno servisirate in ste član Programa ugodnosti zagotavlja garancijo na vgrajene originalne dele ter delo pooblaščenega serviserja. Hkrati pa zagotavlja brezskrbnost tudi, ko ne gre vse po načrtih in vam nudi pomoč v primeru okvare, nezgode ali drugih nevšečnosti povezanih z vašim vozilom 365 dni v letu in 24ur na dan.

Za vsa vozila Honda omogočamo po izteku garancijske dobe aktivacijo Jamstvo zvestobe Honda.

Hondino Jamstvo zvestobe lahko aktivirate pri vseh pooblaščenih serviserjih Honda ob vsakem opravljenem letnem servisu. Velja eno leto od sklenitve. Pogoj je tudi članstvo v Programu ugodnosti.

Brezskrbnost ob sklenitvi omogoča: 

  • garancijo na delo in dele, vgrajene na pooblaščenem servisu
  • pomoč na cesti v primeru poškodbe, napake, počene gume, napačno natočenega goriva
  • v primeru nezgode prevoz ni omejen na najbližjega serviserja, vozilo vam odpeljejo na vaš Hondin servis
  • velja v Sloveniji in obmejnem pasu

Pomembna številka je: 01 5305 307

POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

Kdo lahko pristopi k programu Moja Honda?

V program ugodnosti se lahko vpiše fizična ali pravna oseba, s stalnim ali začasnim bivališčem v RS, ki ima v lasti ali uporabi vozilo znamke Honda.

 

Kako lahko pristopim k programu ugodnosti Moja Honda?

Program ugodnosti Moja Honda je brezplačen in popolnoma prostovoljen. Pristopite z izpolnitvijo pristopne izjave in sicer:

–           Pri pooblaščenem trgovcu Honda

–           Pri pooblaščenem serviserju Honda

–           Preko spletne strani http://honda.si/program-ugodnosti-moja-honda

–           Preko brezplačne telefonske številke 080 34 21

 

Kakšne ugodnosti lahko koristijo člani programa ugodnosti Moja Honda?

–           Popusti pri vzdrževanju vašega vozila

–           Akcijske ugodnosti

–           Obvestila o Hondinih novostih in prodajnih akcijah

 

Kako je določena višina popusta pri vzdrževanju vozila?

Vrednost popusta se določi na podlagi starosti vašega vozila. Maksimalni popust na originalne Honda nadomestne dele doseže 15%, na originalno olje Honda pa 20%.

 

Ali je zagotovljeno varovanje osebnih podatkov?

Podjetje AC-Mobil, d.o.o. se zavezuje, da bo s posredovanimi podatki upravljalo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Podatki ne bodo posredovani neupravičeni tretji osebi ali kakorkoli drugače zlorabljeni. AC-Mobil, d.o.o. bo uporabljal posredovane podatke za namene, kot je določeno v Splošnih pogojih. Lastniki vozil Honda, ki se bodo vpisali v program zvestobe Moja Honda lahko kadarkoli zahtevajo pregled, dopolnitev, popravo ali izbris podatkov in sicer pisno na naslov AC-Mobil d.o.o, Baragova 9, 1000 Ljubljana.

 

Kateri nadomestni deli in storitve so izključeni iz ugodnosti v okviru programa Moja Honda?

Popusti v nobenem primeru ne veljajo za nadomestne dele iz skupine: karoserija; to so zunanji nadomestni deli vidni s prostim očesom, ki dajejo obliko vozilu (primer: blatniki, vrata, streha, odbijači, vzvratno ogledalo, steklene površine, luči…), dodatna oprema, butični izdelki Honda, na nadomestne dele skupne S2, S4, S6, plin za klimatske naprave, aditivi, olja in maziva, ki niso znamke Honda , hladilna tekočina, pnevmatike, kovinska in aluminijasta platišča, vsi neoriginalni nadomestni deli, potrošni material, nadomestni deli, ki so predmet promocijskih akcij, vsi nadomestni deli katerih plačilo krije zavarovalnica.

Nazaj na vrh