Nova Honda CR-V je predstavljena

Nova Honda CR-V je predstavljena!

Honda na avto salonu v Ženevi predstavlja proizvodno različico Honde CR-V za Evropo, novo generacijo najbolje prodajanega SUV-a* na svetu.

Novo Honda CR-V bo odlikoval eleganten in športen dizajn s širšo držo, ki dviguje standarde v prostornosti, kakovosti notranjosti, nudi izjemno udobje v vožnji in odlične vozne zmogljivosti. Prvič bo Honda CR-V na voljo s sedmimi sedeži, prav tako bo prvič na voljo hibridna tehnologija za SUV za Evropo.

Novi CR-V ima svež in prefinjen videz s širokimi kolesnimi oboki in izrezljane, ostre linije na prednjem in zadnjem delu vozila. Zunanje mere so nekoliko večje, medosna razdalja je širša. Notranjost vozila je še prostornejša, prtljažnik tudi globlji in širši.  Prednja maska in žarometi so podedovali slog modelov Hondine družine. Vrhunska zasnova notranjosti vključuje prostorno kabino, armaturna ploščo pa krasita dva 7-palična zaslona – na instrumentalni plošči namesto klasičnih merilnikov in na sredinski konzoli za multimedijsko napravo.

Novo Hondo CR-V bosta predstavljala dva različna pogonska agregata.

  • 1,5 VTEC TURBO bencinski motor z visoko zmogljivostjo in ekonomično porabo goriva
  • hibridni sistem Honda Intelligent Multi Mode Drive (i-MMD), ki vključuje 2,0-litrski bencinski motor i-VTEC in dva elektro motorja.

Bencinski motor 1,5 VTEC TURBO bo na voljo z mehanskim menjalnikom in 172 KM ter avtomatskim menjalnikom in 190 KM.

Prva vozila pričakujemo v mesecu septembru, in sicer z bencinskim motorjem, medtem ko bo hibrid na voljo v začetku leta 2019.

*Meritve opravljene s strani JATO Dynamics, kumulativna prodaja za obdobje CY2013-2016.

Za več informacij smo vam na voljo na 04 23 43 100 ali e-pošti prodaja@honda-zibert.com, spremljajte nas tudi na https://www.facebook.com/HondaZibert/ in www.honda-zibert.com.