Avtohiša Žibert in nova Honda CR-V

Doživite novo Hondo CR-V v Avtohiši Žibert!

Povsem prenovljena in izpopolnjena – Honda CR-V v peti generaciji dosega novo raven prefinjenosti, tako znotraj kot zunaj. Preizkusite in oglejte si jo v Avtohiši Žibert.

Najbolje prodajani* SUV je na novo zasnovan, izpopolnjen in preoblikovan. Rezultat je edinstvena združitev drznega in značilnega videza ter naprednega inženirstva. Avtomobil zasnovan za popoln občutek vožnje je opremljen z novim 1,5 VTEC TURBO bencinskim motorjem in novim 2,0 i-MMD hibridnim pogonom, ki je prvič na voljo pri novem CR-V. Pri izbranih opremah je prvič na voljo tudi sedem sedežev.

 

UČINKOVITO OBLIKOVANJE in NAVDIHUJOČ ZUNANJI DIZAJN…

Impresivno oblikovana nova CR-V na slovenske ceste prinaša eleganco in športnost. Zunanjost zaznamujejo ostri obrisi, dinamične linije, široka in mišičasta postava ter značilen Hondin ‘obraz’ z LED svetlobnim podpisom.

Vsi elementi zunanjosti, od izklesanih prednjih odbijačev do športnega zadnjega spojlerja, poleg privlačnega dizajna, zagotavljajo tudi izjemne aerodinamične lastnosti nove Honde CR-V. Prepričajte se v salonu Avtohiše Žibert.

SPROŠČUJOČA NOTRANJOST in VRHUNSKO DODELANA NOTRANJOST

Potujte v stilu in udobju. Premium oblazinjenje, skupaj s kvalitetnimi notranjimi materiali, ustvarjajo mirno in vabljivo notranjost. Skrbno premišljeno dimenzioniranje pa omogoča vodilno prostornost in s tem udobje tudi na daljših poteh.

Nova CR-V zagotavlja prilagodljiv in praktičen prostor, poln pametnih idej za shranjevanje predmetov, z veliko prostora za noge.

V svoji peti generaciji je CR-V prvič na voljo tudi s tretjo vrsto sedežev, ki omogoča prevoz do sedmih potnikov. Ko pa potrebujete čim večji prtljažni prostor, lahko drugo in tretjo vrsto enostavno zložite in ustvarite 183 centimetrov dolg oz. 1.756 litrov velik prtljažnik.

Priročne funkcije kot so prostoročna vrata prtljažnika, sedeži zložljivi z eno potezo in ravna tla prtljažnega prostora, vam še dodatno olajšajo vsakdan.

NAPREDNA TEHNOLOGIJA

 • Honda CR-V vsebuje najnovejšo generacijo Honda CONNECT avdio in navigacijskega sistema s 7-paličnim zaslonom na dotik. DAB digitalni radio, Apple CarPlay & Android Auto, Bluetooth in mnoge druge funkcije vam omogočajo, da bodo vaša najljubša glasba, informacije o najkrajši poti in vsi pomembni stiki z vami skozi celotno vožnjo.
 • Head-up display – zaslon, ki projicira najpomembnejše informacije brez da je vozniku potrebno umakniti pogled s ceste.
 • Večkotna vzvratna kamera – se prižge na Honda Connect 7-paličnem zaslonu.
 • Ogrevani prednji in zadnji sedeži ter ogrevan volan – omogočajo še prijetnejšo vožnjo in udobje.
 • Prostoročno odpiranje prtljažnika – se upravlja tako, da z nogo zamahnete pod zadnjim odbijačem in je popolno tudi, ko imate polne roke.
 • Klic v sili (E-call) – s katerim v nujnih primerih s pritiskom na gumb pokličete pomoč, v primeru resnejše nesreče pa sistem pokliče pomoč sam.
 • Informacije o mrtvem kotu – omogoča varno menjavo voznega pasu in prehitevanje ter vas zvočno in vizualno opozori na vozila v mrtvem kotu
 • Cross Traffic monitor – sistem ob vzvratni vožnji npr. iz parkirišča zaznava bližajoča se vozila z obeh strani in vas opozori na nevarnost.

HONDA SENSING – najnaprednejše varnostne tehnologije, ki so del standardne opreme pri vseh nivojih opreme

 • ZAVORNI SISTEM ZA UBLAŽITEV NALETA – CMBS – funkcija opozori na nevarnost, če obstaja možnost trka z vozilom in pešcem ter zmanjša hitrost vozila, da ublaži moč trka.
 • OPOZORILO PRED ZAPUSTITVIJO VOZNEGA PASU – LDW – če se vozilo začne premikati izven svojega voznega pasu, ne da bi aktivirali smernik, vas opozori na to z lučko in zvočnim signalom.
 • NADZOR PRED ZAPUSTITVIJO VOZIŠČA – kamera v vetrobranskem steklu zazna, če vaš avto drsi s ceste in se vmeša v delovanje volana, da ohrani vaše vozilo na vozišču.
 • SISTEM SLEDENJA VOZNEGA PASU – LKAS – pomaga vam ohraniti smer po sredini vašega voznega pasu, kar zagotavlja manj potrebnih korekcij volana in enostavnejšo vožnjo predvsem po avtocesti.
 • SISTEM PREPOZNAVE PROMETNIH ZNAKOV – TRS – sistem prepozna prometne zanke in vam posreduje te informacije na zaslonu med merilniki. Naenkrat se lahko prikažeta dva znaka.
 • INTELIGENTNI OMEJEVALNIK HITROSTI – združuje funkcijo omejevalnika hitrosti s sistemom prepoznavanja prometnih znakov. Glede na zaznavanje sistema za prepoznavanje prometnih znakov, inteligentni omejevalnik hitrosti določi najvišjo hitrost vozila.
 • INTELIGENTNI AKTIVNI TEMPOMAT – i-ACC – vam pomaga ohranjati razdaljo med vami in vozilom pred vami, brez da voznik aktivira zavorno silo.
 • AKTIVNI TEMPOMAT S SISTEMOM SLEDENJA PRI NIZKI HITROSTI – samo v vozilih s CVT samodejnim menjalnikom, saj funkcija ohranja nastavljeno hitrost in razdaljo do vozila pred vami. Vaše vozilo tudi popolnoma samodejno upočasni in ustavi, če zaznano vozilo pred vami ustavi.

Vso napredno tehnologijo lahko preizkusite v Avtohiši Žibert, Britof 173, Kranj

NOV OBČUTEK VOŽNJE

Kot vsaka Honda, je bila tudi nova CR-V zasnovana z namenom zagotavljanja najvišje ravni vozniške izkušnje.

 • V ponudbi je zmogljiv in ekonomičen 1.5 VTEC Turbo bencinski motor, kmalu pa se mu pridruži še inovativen 2.0 i-MMD hibridni sistem.

1.5 VTEC TURBO bencinski motor je na voljo s 173 KM in mehanskim menjalnikom, 2WD in AWD pogonom ter močnejšim motorjem s 193KM, CVT menjalnikom in AWD pogonom.

V kombinaciji z dvo- ali štirikolesnim pogonom, 6-stopenjskim ročnim ali samodejnim menjalnikom in z možnostjo sedmih sedežev pri bencinskih modelih, obstaja CR-V, ki je kot nalašč za vas.

 • Nova generacija hondinih hibridov doživlja svoje evropski prvenec v novi Hondi CR-V. Imenuje se inteligent multi-mode drive (i-MMD) in združuje učinkovit 2.0-litrski bencinski motor z dvema visokotehnološkima električnima motorjema.

i-MMD tehnologija nenehno spremlja vozne lastnosti, zmogljivost in ekonomičnost nove Honde CR-V ter se na podlagi pridobljenih informacij odloči za optimalno kombinacijo virov energije. i-MMD samodejno in neopazno preklaplja med tremi načini vožnje: motorni pogon, hibridni pogon in električni pogon EV.

Prva hidridna vozila v Sloveniji pričakujemo v začetku leta 2019.

*Vir: JATO Dynamics (obdobje prodaje januar 2013 – december 2017). Tržišča vključujejo EU + EFTA, NAFTA, Kitajsko, Japonsko, Brazilijo, Rusijo, Indijo, Indonezijo, Avstralijo, Argentino, Južno Afriko, Južno Korejo, Tajsko, Vietnam.

http://www.honda-zibert.com/nova-vozila/ 

Za vse informacije ter testno vožnjo, ki jo lahko opravite v Avtohiša Žibert, smo vam na voljo na  04 23 43 10, lahko pa nam tudi pišete na prodaja@honda-zibert.com.