Odkrijte Hondo CR-V e:HEV s hibridno tehnologijo, v kateri boste uživali vsak dan.

 

NOVA HONDA CR-V

NOVA HONDA CR-V

Povsem prenovljena in izpopolnjena – Honda CR-V Hibrid dosega novo raven prefinjenosti, tako znotraj kot tudi zunaj. Zasnovana okoli odzivnega naprednega e:HEV hibridnega sistema, inovativne varnostne tehnologije in prostorne notranjosti, je pripravljena, da vas odpelje kamorkoli želite – po cesti ali izven nje.

 

NOV OBČUTEK VOŽNJE

NOV OBČUTEK VOŽNJE

Kot vsaka Honda, je bila tudi nova CR-V Hibrid zasnovana z namenom zagotavljanja najvišje ravni vozniške izkušnje.

Poganja jo naš novi inovativni e:HEV hibridni sistem z učinkovitim 2.0 bencinskim motorjem in 135kW zmogljivim elektromotorjem a. V kombinaciji z dvo- ali štirikolesnim pogonom  in samodejnim menjalnikom, obstaja CR-V, ki je kot nalašč za vas.

Pod kabino smo razvili najbolj sofisticirano šasijo, kadarkoli vgrajeno v naš SUV. Podvozje dopolnjuje naše novo MacPherson sprednje vzmetenje in več-točkovno vpetje zadaj. Vse skupaj pa zagotavlja agilne vozne lastnosti z vrhunsko stopnjo udobja.

 

HIBRID, KI GA ZAČUTITE

HIBRID, KI GA ZAČUTITE

Honda izdeluje hibride že več kot dvajset let – izkušnje na katere lahko računate. Najnovejša Hondina e:HEV hibridna tehnologija omogoča tri vozne načine, kjer sistem samodejno izbira optimalno razmerje med učinkovitostjo in zmogljivostjo.

Motorni pogon je idealen za vožnjo po avtocestah, kadar je učinkovitost motorja najvišja, medtem ko vam EV način pri nizkih hitrostih v mestu omogoča tiho vožnjo v 100% električnem pogonu. Hibridni pogon pa združuje oba načina za izjemno moč in ekonomičnost v vsakem trenutku. Med zaviranjem CR-V hibrid tudi zajema in shranjuje energijo, ki bi se sicer izgubila.

Zahvaljujoč naprednem, ekonomičnem in zmogljivim hibridnim sistemom občutek v vožnji s hibridom še nikoli ni bil tako dober. Več o e:HEV sistemu:

Odkrijte e:HEV Hibrid

 

UDOBJE, KI SI GA ZASLUŽITE

UDOBJE, KI SI GA ZASLUŽITE

V središču pametne tehnologije nove CR-V Hibrid  boste našli udobje, kakršnega pričakujete od najbolj priljubljenega SUV-ja na svetu*. Njegova velika in vsestranska notranjost se ponaša z do 1.697l prtljažnega prostora in v segmentu vodilno prostornostjo, ki tudi potnikom na zadnjih sedežih nudi velikodušno odmerjen prostor za noge.

Na dosegu roke boste našli sistem Honda CONNECT s 17,8 cm (7”) zaslonom na dotik, integrirano Garmin navigacijo, digitalnim radiom DAB, Apple CarPlay in Android AUTO™. Med voznikom in sovoznikom je tudi ogromen prostor za odlaganje predmetov in prostor namenjen brezžičnemu polnjenju pametnega telefona. Notranje oblazinjenje je na voljo v črni ali slonokoščeni barvi, visokokakovostno usnje v kombinaciji z ogrevanimi sedeži in volanom, pa zagotavljajo udobje v vsaki vožnji.

 

VARNOST ZA VSE

VARNOST ZA VSE

Paket naprednih varnostnih sistemov Honda SENSING je na voljo kot serijska oprema in skrbi, da je vsaka vožnja brezskrbna in varna.  Sistem, ki pridobiva informacije preko kamer in radarjev, vam bo pomagal v vseh okoliščinah – od vožnje po avtocesti, do samodejnega zaviranja v mestu. Spoznajte SENSING asistenčne sisteme:

 

Odkrijte Honda SENSING

 

*Vir: JATO Dynamics (Obdobje prodaje: Jan 2013-Dec 2017). Trgi vključeni: EU + EFTA, NAFTA, Kitajska, Japonska, Brazilija, Rusija, Indija, Indonezija, Avstralija, Argentina, Južna Afrika, Južna Koreja, Tajska, Vietnam.
Apple CarPlay® je blagovna znamka v lasti Apple Inc., registrirana v ZDA in drugih državah.
Razpoložljivost Apple CarPlay® in Android AUTO™ je predmet sprememb in se razlikuje glede na trg.
Nazaj na vrh