Svež in čist zrak v vaši Hondi

Honda je predstavila nov, inovativen filter kabine, ki učinkovito prispeva k zmanjšanju možnosti okužbe povezane z SARS-COV-2 virusom.

Da bi zmanjšali možnost okužbe v kabini je široko gledano rešitev v tem, da dovajamo novo, svežo količino zraka v samo kabino. S tem zmanjšamo koncentracijo aerosolov. Da to lahko učinkovito naredimo tudi z ventilacijskim oz. klimatskim sistemom, pa mora biti sistem učinkovit.

Prva dva sloja novega filtra sta iz mikrofibre in ujameta večino aerosolov, prahu in cvetnega prahu. Tretji sloj je narejen iz aktivnega oglja in je zadolžen za absorpcijo škodljivega onesnaževanja kot so delci in škodljivi plini. Četrti, inovativni sloj, ki je premazan z aktivno substanco sadnega ekstrakta pa učinkovito onesposobi zajete virusne aerosole in prepreči, da bi bili sproščeni v notranjost kabine.

Korona virusi se širijo s kihanjem, kašljanjem ali celo dihanjem in lahko ostanejo na površinah tudi več ur ali celo dni. Veter in temperaturne razlike ter vlaga lahko povzročijo, da se ti delci ponovno aktivirajo, tu pa jih dober in kvaliteten filter lahko prestreže.

Novi SARS-CoV-2 virus je le zadnji od dolge vrste virusov, ki so se pojavljali v zgodovini človeštva in so vplivali na zdravje svetovne populacije. V smislu zajezitve možnosti okužbe v vašem vozilu  napredni Hondin premijski filter kabine ponuja eno ob boljših zaščit, ki so trenutno na voljo na trgu.

Na voljo je tudi v naših pooblaščenih servisih, za več informacij pokličite. Želim več informacij