Akcije za člane programa ugodnosti Moja Honda

POLETNA OSVEŽITEV VAŠEGA VOZILA

S poletjem prihaja tudi čas za osvežitev vašega vozila. V obdobju od junija do konca avgusta vas vabimo na dezinfekcijo ali polnjenje klime*, kjer vam bodo naši strokovnjaki pripravili vozilo na vroče poletne dni. Naši prijazni sprejemniki pa vam bodo po opravljeni storitvi podarili še priročno darilce.

 

Polnjenje Klime:
Zagotovite optimalno delovanje klimatske naprave, da bo vožnja prijetna tudi v najbolj vročih dneh. Redno vzdrževanje klimatske naprave vključuje preverjanje in polnjenje hladilnega plina, kar omogoča učinkovito hlajenje zraka v vašem vozilu. Naši strokovnjaki bodo poskrbeli, da bo vaša klima delovala brezhibno, kar vam bo zagotovilo udobno vožnjo tudi v najhujši vročini.

Dezinfekcija Klime:
Ker filter kabine deluje kot pljuča vašega vozila, je pomembno, da je vedno čist in učinkovit. Ves zrak, ki ga vdihavate vi in vaši potniki, prehaja skozi ta filter. Filter ne le odstrani neprijetnih vonjav, temveč tudi trde delce, škodljive mikroorganizme, kot so bakterije, plesni in alergeni. Dezinfekcija klimatske naprave in zamenjava filtra osvežita notranjost vozila in poskrbita za bolj zdravo okolje za vašo družino.

Prednosti, ki jih prinašata polnjenje in dezinfekcija klime:
– Boljša zmogljivost: Optimalno delovanje klimatske naprave pomeni hitrejše in bolj učinkovito hlajenje.
– Zdravje: Zamenjava filtra in dezinfekcija odstranjujeta bakterije, plesni in alergene, kar zmanjšuje možnost alergijskih reakcij in izboljšuje kakovost zraka v vozilu.
– Udobje: Svež in hladen zrak prispeva k bolj udobni vožnji, še posebej na daljših potovanjih.
– Podaljšana življenjska doba klimatske naprave: Redno vzdrževanje klimatske naprave preprečuje njeno prekomerno obrabo in podaljšuje njeno življenjsko dobo.

Pripeljite svoje vozilo k našim pooblaščenim serviserjem in se prepričajte, kako lahko prava nega izboljša vašo vozno izkušnjo!

Rezervirajte svoj termin že danes!

PRIJAVA NA SERVIS

*Za ceno storitve se pozanimajte pri pooblaščenem serviserju.


NOVI, SVEŽI IZDELKI MESECA ZA VSE ČLANE PROGRAMA UGODNOSTI HONDA

Drobne stvari nam lahko včasih tudi zapletejo življenje. Na primer, dopust brez polnilnega kabla za telefon ali pa odhod v trgovino in brez kovančka za nakupovalni voziček.

Zato smo za vas pripravili nove mesečne izdelke, za katere smo prepričani, da vam bodo prišli velikokrat prav.

Vabljeni na vse vaše pooblaščene servise.


Z VAMI TUDI PO POTEKU TOVARNIŠKE GARANCIJE

Članom Programa ugodnosti Moja Honda ponujamo BREZPLAČNO Jamstvo zvestobe. Jamstvo zvestobe vam nudi pomoč v primeru nezgode, tudi za obdobje, ko vozilo ni več v garanciji – 24h na dan, 365 dni v letu.

Jamstvo zvestobe krije:

POMOČ NA CESTI
01 530 53 07

POOBLAŠČENA MREŽA


Kakšni so pogoji sklenitve jamstva zvestobe?

Pred sklenitvijo pogodbe, mora lastnik vozila opraviti redni vzdrževalni servis po priporočilih proizvajalca pri pooblaščeni servisni mreži Honda in odpraviti morebitne nepravilnosti, ki so posledica pomanjkljivega ali neustreznega vzdrževanja vozila.

Koliko časa traja?

Jamstvo zvestobe traja do enega leta / 20.000 km oziroma do naslednjega programiranega vzdrževanja po servisnem opomniku Honda (velja tisti pogoj, ki nastopi prej). V času do naslednjega programiranega vzdrževanja je potrebno vsa morebitna popravila opraviti v pooblaščeni servisni mreži.

Kdo lahko koristi jamstvo zvestobe?

Jamstvo zvestobe lahko pridobijo vozila Honda po izteku tovarniške garancije. Jamstvo zvestobe lahko koristijo člani programa zvestobe Moja Honda. V program zvestobe se včlanite pri pooblaščenih trgovcih in serviserjih ali prek spletnega obrazca.

PROGRAM UGODNOSTI

Jamstvo asistence velja na območju Slovenije in 15 km obmejnem pasu. Jamstva zvestobe ni mogoče pridobiti za vozila, kot so taksi službe, ambulantna vozila, vozila za plačan prevoz oseb ali stvari, vozila, ki se uporabljajo za dirke ali rally-je in za posebna predelana vozila.


Ugodnosti za člane Moja Honda

Pri Honda pooblaščenih servisih člani kluba Moja Honda prejmejo do 15 % popusta na originalne nadomestne dele. Poleg tega pa prejmejo tudi posebej ugodne ponudbe za nakup novega vozila.

VČLANITE SE

VSAKA STAROST IMA SVOJE PREDNOSTI

STAROST VOZILAVIŠINA POPUSTA ZA NADOMESTNE DELEPOPUSTI ZA ORIGINALNA OLJA IN MAZIVA HONDA
DODATNE STORITVE ZA STRANKO
do 3 leta0%5%1x letno brezplačni preventivni servisni pregled ob naročilu stranke na redni servis vozila
VEČ kot 3 leta5%10%
VEČ kot 6 let10%15%
VEČ kot 8 let15%20%
Vrednost popusta se določi na podlagi starosti vozila.
Nazaj na vrh
0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino