Akcije za člane programa ugodnosti Moja Honda

Asistenca ugodnosti po izteku garancije

Dokler je vaše vozilo v garanciji je hkrati poskrbljeno tudi za asistenco v primeru okvare vozila. Po izteku garancije pa temu ni več tako. Zato smo za vas ustvarili nov produkt, ki vam v primeru, da vaše vozilo redno servisirate in ste član Programa ugodnosti zagotavlja garancijo na vgrajene originalne dele ter delo pooblaščenega serviserja. Hkrati pa zagotavlja brezskrbnost tudi, ko ne gre vse po načrtih in vam nudi pomoč v primeru okvare, nezgode ali drugih nevšečnosti povezanih z vašim vozilom 365 dni v letu in 24ur na dan.

Za vsa vozila Honda omogočamo po izteku garancijske dobe aktivacijo Asistence Honda.

Brezskrbnost ob sklenitvi omogoča: 

  • garancijo na delo pooblaščenega serviserja ter na  vgrajene originalne nadomestne dele  na pooblaščenem servisu
  • pomoč na cesti v primeru poškodbe, napake, počene gume, napačno natočenega goriva
  • v primeru nesreče prevoz ni omejen na najbližjega serviserja, vozilo vam odpeljejo na vaš Hondin servis
  • velja v Sloveniji in obmejnem pasu

Hondino asistenco lahko aktivirate pri vseh pooblaščenih serviserjih Honda ob vsakem opravljenem letnem servisu. Velja eno leto od sklenitve. Pogoj je tudi članstvo v Programu ugodnosti.

Pooblaščeni serviserji

Pomembna številka je: 01 5305 307

Recite DA pooblaščenemu serviserju

Saj veste, vaša Honda vam bo zvesto služila. Tudi s pomočjo naših odličnih strokovnjakov, ki se konstantno izobražujejo, dopolnjujejo svoje že tako bogato znanje in, ko pripeljete vašo Hondo k našim serviserjem, poskrbijo za njo, kot za svojo.

Da bo odločitev lažja pa smo za vsa vozila s starejšimi letnicami pripravili SERVISNE PAKETE, ki so za člane Programa ugodnosti še cenejši. Paketi zajemajo material, ki je potreben pri servisu, delo pa se obračuna pri vsakem serviserju ob samem servisu.

Recite Da pooblaščenemu serviserju – redni servis že od 81,71€*

Več servisnih paketov najdete na VZDRŽEVANJE HONDE

 

*velja za material/Honda Jazz/model 2008 – do 2014/ servis na 140.000km/; vsebuje motorno olje Honda, čistilec olja, tesnilo, mikrofilter klime Honda

ZIMSKI PAKET

Bliža se čas, ko bodo ceste mokre, deževalo bo in snežilo. Mraz bo naša stalnica. In tudi vaša Honda bo občutila vreme, ki prihaja.

Izkoristite ponudbo

ZIMSKI PAKET za 14,99 EUR

zimski vitrex + odmrzovalec stekel + pregled zavor + pregled brisalcev

in dodatna ugodnost: BON za  30€, ki ga ob nakupu paketa prejmete in lahko koristite pri naslednjem rednem servisu.

Kupon velja za člane Programa ugodnosti. Pridobi ga samo kupec zimskega paketa. Bon ni prenosljiv in velja 1 leto od izdaje. Izplačilo v gotovini ni možno. Upošteva se ga samo pri naslednjem rednem servisu stranke, ki je navedena na kuponu.

Ugodnosti za člane Moja Honda

Pri Honda pooblaščenih servisih člani kluba Moja Honda prejmejo do 15 % popusta na originalne nadomestne dele. Poleg tega pa prejmejo tudi posebej ugodne ponudbe za nakup novega vozila.

 

Včlani se

VSAKA STAROST IMA SVOJE PREDNOSTI

Vrednost popusta se določi na podlagi starosti vozila:

Seznam pooblaščenih serviserjev

Nazaj na vrh