Honda CROSSTAR e:HEV. Naj se hibridna dogodivščina nadaljuje kjerkoli.

 

NOVI CROSSTAR E:HEV

NOVI CROSSTAR E:HEV

S Hondo CROSSTAR e:HEV boste doživeli nove dimenzije udobja hibridne vožnje tako v mestu, kot izven njega.

Za voznike z aktivnim in dinamičnim načinom življenja smo ustvarili popolno kombinacijo sofisticiranega videza, optimalne oblike in vrhunske funkcionalnosti. Robusten videz SUV-ja, prepoznavna prednja maska, črne zaščitne stranske obrobe zunanjosti, vzdolžne strešne sani in aluminijasta platišča vas bodo postavila v samo središče ceste.

 

 

MAJHNE DIMENZIJE, VELIK VTIS

MAJHNE DIMENZIJE, VELIK VTIS

Majhne dimenzije, velik vtis

Karizmatična, robustna oblika zasnovana z mislijo na praktičnost se ponaša s čisto obliko profila in vpadljivo silhueto, ki je obenem aerodinamična in elegantna.

Z osveženim dizajnom vsak detajl novega CROSSTARA izraža premišljen in sodoben izgled in izstopajočo osebnostjo.

 

CROSSTAR ADVANCE

CROSSTAR ADVANCE

CROSSTAR je zasnovan z mislijo na aktiven življenjski slog in se ponaša s pustolovskim duhom. Robusten in mišičast stil z značilnimi terenskimi elementi, dvignjeno oddaljenostjo od tal zagotavljata lahkotno vstopanje in visok položaj sedenja za optimalen pregled na cesto.

Črni pokrovi ogledal in detajli v srebrni barvi poskrbijo za vpadljivost, prefinjeni materiali v notranjosti pa skrbijo za vožnjo v stilu.

 

SAMOPOLNILNA HIBRIDNA IZKUŠNJA

SAMOPOLNILNA HIBRIDNA IZKUŠNJA

Naša hibridna tehnologija naslednje generacije je zasnovana za dinamično vozno izkušnjo, ki združuje 1.5 litrski bencinski motor z elektromotorjem z litij-ionsko baterijo. Inteligentni samopolnilni hibridni pogonski sklop e:HEV avtomatsko preklaplja med tremi režimi pogona: Električni, hibridni in motorni.

Novi CROSSTAR je opremljen z odzivnim samopolnilnim polno hibridnim pogonskim sklopom, ki je zabaven za vožnjo in prilagojen za vsakdanje življenje. Razpolaga z obilnimi 253 Nm navora, ki vas požene, medtem ko električni motor s 122 KM ohranja živahnost ne glede na zahteve.

Z majhno porabo in nizkimi emisijami boste imeli manjši vpliv na okolico in tudi denarnico – tako boste vedno uživali v takojšnji moči in brezskrbni vozni izkušnji.

 

ODLIČNO POČUTJE ZNOTRAJ

ODLIČNO POČUTJE ZNOTRAJ

Nikoli se ne utrudite na prednjih sedežih, ki so zasnovani proti utrujenosti in zagotavljajo udobje na ravni limuzin. V notranjosti se najde veliko odlagalnih mest in širok naslon za roko za popolno prvorazredno izkušnjo.

Kamorkoli ste namenjeni, boste imeli neoviran pogled okoli sebe. Tanki a izjemno močni A-stebrički in skrite metlice brisalcev vam omogočajo neoviran pogled navzven. Velike steklene površine poplavljajo notranjost s svetlobo in občutkom prostornosti ki prinaša okolico v vozilo.

Zmagovalni prostorski recept

Z genialnimi zadnjimi sedeži Magic Seats, ki se prilagodijo vsakemu tovoru, bo nalaganje tovora vedno omogočeno.

Zložite sedeže naprej in boste imeli ravno dno za nalaganje velikih predmetov, dvignite sedala za polni izkoristek višine ali kombinirajte v katerokoli drugo postavitev za prilagoditev prevoza po vaših željah. Z enostavnim prilagajanjem z eno potezo vam daje fleksibilnost za prevoz česarkoli.

 

CEL SVET NA KONICI PRSTA

CEL SVET NA KONICI PRSTA

Novi CROSSTAR se brezšivno povezuje z vsemi točkami današnje tehnologije. Digitalni radio DAB+ vam priredi zasebni festival na 9-palčnem zaslonu na dotik, ki je zasnovan po vzoru pametnih telefonov. S povezljiovstjo aplikacij AndroidAuto in Apple CarPlay* vam bo upravljanje še bolj domače.

Z vgrajeno navigacijsko napravo GARMIN* boste še lažje dosegli vse cilje v vašem življenju. Enostavna uporaba in preprosto iskanje ciljev vam omogoča odkrivanje novih kotičkov sveta.

 

NEPOGREŠLJIVA VARNOST JE SERIJSKA

NEPOGREŠLJIVA VARNOST JE SERIJSKA

Tehnologija Honda SENSING prebira vidi omejitve hitrosti in vozne pogoje pred vami, predvideva potencialne nevarnosti na cesti z opremo kot je sistem nadzora mrtvega kota*, sistemom za prečni promet zadaj, sistemom za preprečevanje naleta in pametnim omejevalnikom hitrosti.

 

Vam in vašim potnikom želimo da uživate v udobni vožnji, pomirjeni z mislijo, da ste pripravljeni na vse, kar se lahko zgodi.

Kamorkoli ste namenjeni, vas bo vožnja v Hondi obdala z občutkom varnosti.

Nazaj na vrh
0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino