Odkrijte novo Hondo Crosstar. Na voljo z najnaprednejšim e:HEV hibridnim pogonom.

Testna vožnja
 

NOVI CROSSTAR HIBRID

NOVI CROSSTAR HIBRID

Z novim Crosstarjem, najnovejšim članom Hondine družine, boste doživeli nove dimenzije udobja hibridne vožnje tako v mestu, kot izven njega.

Za voznike z aktivnim in dinamičnim načinom življenja smo ustvarili popolno kombinacijo sofisticiranega videza, optimalne oblike in vrhunske funkcionalnosti. Robusten videz SUV-ja, prepoznavna prednja maska, črne zaščitne stranske obrobe zunanjosti, vzdolžne strešne sani in aluminijasta platišča vas bodo postavila v samo središče ceste.

 

 

ODKRIJTE CROSSTAR

ODKRIJTE CROSSTAR

Prijavite se na testno vožnjo!

Novi Crosstar je zapeljal na slovenske ceste. Vse, ki si želite preizkusiti našega najnovejšega hibrida, vabimo, da se prijavite na testno vožnjo. Naši pooblaščeni prodajalci vas bodo kontaktirali takoj, ko bo vozilo na voljo za preizkus.

.

Testna vožnja Crosstar

 

VEČJI, KOT SI PREDSTAVLJATE

VEČJI, KOT SI PREDSTAVLJATE

Prostorna notranjost navdušuje z veliko prostora za noge, v prvi vrsti in na zadnjih sedežih. Povsem novi so tudi sedeži, ki so oblečeni v vododbojno tkanino, nudijo veliko bočne opore in preprečujejo utrujenost.

V novem Crosstar-ju smo tudi ohranili naše slavne in edinstvene ˝Magic Seats˝, ki vam nudijo vsestranskost, ko jo potrebujete.  Zadnji sedeži se zložijo in spustijo k tlom, kar ustvari dodaten prostor za prtljago, ali pa se dvignejo, kar omogoča, da izkoristite celotno višino avtomobila od tal do stropa. Skupaj s prostornim prtljažnikom, katerega povečate na impresivnih 1.203 litrov, omogoča Crosstar prevoz predmetov različnih oblik in velikosti.

Nazaj na vrh