Popolnoma nova Honda Jazz brezhibno kombinira estetiko in funkcionalnost z naprednim hibridnim pogonskim sklopom e: HEV in prostorno notranjostjo. Sedaj z dodanim bonusom 1.500€ preko Honda Financiranja.

Testna vožnja
 

NOVA HONDA JAZZ HIBRID

NOVA HONDA JAZZ HIBRID

Popolnoma nova Honda Jazz prepriča z naprednim hibridnim motorjem e: HEV in dinamičnim, modernim videzom. Kompakten avtomobil, ki navdušuje s prostorno notranjostjo in pametno zasnovo. Da bo nakup nove Honde Jazz Hibrid tudi povsem brezskrben, smo pripravili dodatne ugodnosti ob nakupu preko BONUS financiranja:

  • 1.500 EUR  Izkoristite od 1.500 EUR  popusta pri nakupu nove Honde Jazz Hibrid preko HONDA financiranja.

AKCIJSKA PONUDBA JAZZ HIBRID

 

HIBRIDNA VOŽNJA Z JAZZ

HIBRIDNA VOŽNJA Z JAZZ

Doživite prihodnost!

Z več kot 20-letnimi izkušnjami na področju hibridne tehnologije so novo Hondo Jazz razvili inženirji, ki se resnično spoznajo na tehnologijo prihodnosti in so zavezani k zmanjšanju emisij ter izboljšanju učinkovitosti porabe goriva. Rezultat je zmogljiv pogon s kombinirano porabo goriva zgolj 4,5 l/100km. Več o e:HEV hibridnem delovanju nove Jazz:

 

Odkrijte e:HEV Hibrid

 

VEČJA, KOT SI PREDSTAVLJATE

VEČJA, KOT SI PREDSTAVLJATE

Prostorna notranjost navdušuje s še več prostora za noge, v prvi vrsti in na zadnjih sedežih. Povsem novi so tudi sedeži, ki nudijo dovolj bočne opore in preprečujejo utrujenost. Honda Jazz nudi udobje limuzinskega razreda.

Ni pa vse povsem novo v novi Jazz. Ohranili smo naše slavne in edinstvene ˝Magic Seats˝, ki vam nudijo vsestranskost, ko jo potrebujete, in vam omogočajo, da jih položite povsem ravno ali pa zložite gor. Skupaj s prostornim prtljažnikom, katerega povečate na impresivnih 1.203 litrov, omogoča Jazz prevoz predmetov različnih oblik in velikosti.

 

CELOVITA VARNOST ZA BREZSKRBNOST

CELOVITA VARNOST ZA BREZSKRBNOST

Pri novi Hondi Jazz je najvišji nivo varnosti del standardne opreme, kar omogoča, da vi in vaši potniki varno prispete na cilj. Nova Jazz se ponaša s kar desetimi varnostnimi blazinami in sistemom Honda SENSING, ki vključuje vrsto naprednih tehnologij za pomoč vozniku.

 

Odkrijte Honda SENSING

 

NOVA PERSPEKTIVA

NOVA PERSPEKTIVA

Panoramsko vetrobransko steklo in ozka A-stebrička omogočajo obilico naravne svetlobe v notranjosti Jazza, vozniku in sovozniku pa daje neomejeno vidno polje. To ne daje le vrhunskega občutka polne perspektive, ampak tudi povečuje preglednost in varnost.

V notranjosti užitek omogoča tudi nov Honda CONNECT sistem. V sredini armaturne plošče se nahaja idealno postavljen 9-palčni zaslon na dotik, serijsko ponujen digitalni radio DAB pa omogoča širok izbor radijskih postaj. Za popolno povezljivost skrbita Apple CarPlay™ in Android Auto™*.

*Razpoložljivost Apple CarPlay™ & Android Auto™ je predmet sprememb in se razlikuje glede na trg.

 

Nazaj na vrh