Honda JAZZ e:HEV je odličen primer mestnega vozila, ki pa je družinsko prostoren, okreten, varčen in izjemno varen.

 

SPOZNAJTE VAŠO NOVO HONDO JAZZ E:HEV

SPOZNAJTE VAŠO NOVO HONDO JAZZ E:HEV

Prenovljena Honda JAZZ e:HEV prepriča z naprednim hibridnim motorjem e: HEV in dinamičnim, modernim videzom. Kompakten avtomobil, ki navdušuje s prostorno notranjostjo in pametno zasnovo.

 

SAMOPOLNILNA HIBRIDNA IZKUŠNJA

SAMOPOLNILNA HIBRIDNA IZKUŠNJA

Naša hibridna tehnologija naslednje generacije je zasnovana za dinamično vozno izkušnjo, ki združuje 1.5 litrski bencinski motor z elektromotorjem z litij-ionsko baterijo. Inteligentni samopolnilni hibridni pogonski sklop e:HEV avtomatsko preklaplja med tremi režimi pogona: Električni, hibridni in motorni.

 

Odkrijte e:HEV Hibrid

 

POPOLNA HIBRIDNA ZMOGLJIVOST

POPOLNA HIBRIDNA ZMOGLJIVOST

Novi Jazz je opremljen z odzivnim samopolnilnim polno hibridnim pogonskim sklopom, ki je zabaven za vožnjo in prilagojen za vsakdanje življenje. Razpolaga z obilnimi 253 Nm navora, ki vas požene, medtem ko električni motor s 122 KM ohranja živahnost ne glede na zahteve.

Z majhno porabo in nizkimi emisijami boste imeli manjši vpliv na okolico in tudi denarnico – tako boste vedno uživali v takojšnji moči in brezskrbni vozni izkušnji.

 

NOVI JAZZ ADVANCE SPORT

NOVI JAZZ ADVANCE SPORT

Postanite vpadljivi z novim Jazz Advance Sport. Z nadgrajeno obliko, ki vključuje novo masko motorja, aerodinamični spojler zadaj in dinamičnimi dodatki kot so črni pokrovi ogledal in športnimi pragovi, bo vaš Jazz vedno izstopal. Za piko na i so dodana tudi posebna aluminijasta platišča.

Jazz kot ga poznate, sedaj še s kančkom športnosti.

 

ODLIČNO POČUTJE ZNOTRAJ

ODLIČNO POČUTJE ZNOTRAJ

Nikoli se ne utrudite na prednjih sedežih, ki so zasnovani proti utrujenosti in zagotavljajo udobje na ravni limuzin. V notranjosti se najde veliko odlagalnih mest in širok naslon za roko za popolno prvorazredno izkušnjo.

Kamorkoli ste namenjeni, boste imeli neoviran pogled okoli sebe. Tanki a izjemno močni A-stebrički in skrite metlice brisalcev vam omogočajo neoviran pogled navzven. Velike steklene površine poplavljajo notranjost s svetlobo in občutkom prostornosti ki prinaša okolico v vozilo.

 

ZMAGOVALNI PROSTORSKI RECEPT  

ZMAGOVALNI PROSTORSKI RECEPT  

Ne glede na vsebino vašega življenja, jo boste brez napora pospravili v novega Jazza. Z genialnimi zadnjimi sedeži Magic Seats, ki se prilagodijo vsakemu tovoru, bo nalaganje tovora vedno omogočeno.

Zložite sedeže naprej in boste imeli ravno dno za nalaganje velikih predmetov, dvignite sedala za polni izkoristek višine ali kombinirajte v katerokoli drugo postavitev za prilagoditev prevoza po vaših željah. Z enostavnim prilagajanjem z eno potezo vam daje fleksibilnost za prevoz česarkoli.

 

CEL SVET NA KONICI PRSTA

CEL SVET NA KONICI PRSTA

Novi Jazz se brezšivno povezuje z vsemi točkami današnje tehnologije. Digitalni radio DAB+ vam priredi zasebni festival na 9-palčnem zaslonu na dotik, ki je zasnovan po vzoru pametnih telefonov. S povezljiovstjo aplikacij AndroidAuto in Apple CarPlay* vam bo upravljanje še bolj domače.

Z vgrajeno navigacijsko napravo GARMIN* boste še lažje dosegli vse cilje v vašem življenju. Enostavna uporaba in preprosto iskanje ciljev vam omogoča odkrivanje novih kotičkov sveta.

 

NEPOGREŠLJIVA VARNOST JE SERIJSKA

NEPOGREŠLJIVA VARNOST JE SERIJSKA

Tehnologija Honda SENSING prebira vidi omejitve hitrosti in vozne pogoje pred vami, predvideva potencialne nevarnosti na cesti z opremo kot je sistem nadzora mrtvega kota*, sistemom za prečni promet zadaj, sistemom za preprečevanje naleta in pametnim omejevalnikom hitrosti.

 

Vam in vašim potnikom želimo da uživate v udobni vožnji, pomirjeni z mislijo, da ste pripravljeni na vse, kar se lahko zgodi.

Kamorkoli ste namenjeni, vas bo vožnja v Hondi obdala z občutkom varnosti.

 

Odkrijte Honda SENSING

 

*Na voljo od opreme Advance naprej.

Nazaj na vrh
0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino