AC-Mobil d.o.o.

Poslanstvo AC-Mobil-a je skozi distribucijsko funkcijo kvalitetno zastopanje blagovne znamke Honda na slovenskem trgu, ohranjanje oz. graditev ugleda blagovne znamke na slovenskem trgu ter skrb za kvalitetne prodajne in poprodajne storitve v prodajno servisni mreži Honda, z namenom zagotavljanja zadovoljstva kupcev in doseganja dolgoročne navezanosti oz. zvestobe blagovni znamki Honda.

Pogledi AC-Mobil-a na prihodnost izhajajo iz distributerske  funkcije podjetja in iz vloge, ki je bila podjetju dodeljena s strani principala. Zagotavljanje vozil Honda in oskrba z originalnimi rezervnimi deli ter dodatno opremo na slovenskem trgu je samo ena od nalog, ki jo ima AC-Mobil pri opravljanju distributerske funkcije.

Zagotovili bomo pokritost vseh slovenskih regij s kvalitetno trgovsko servisno mrežo, ki bo zagotavljala visoko kvaliteto storitev za vse kupce Hondinih vozil in uporabnike storitev in enotne pogoje ter pristop v celotni mreži.

Dolgoročno bomo ohranjali in negovali vez z našimi kupci in tako gradili in ohranjali njihovo zaupanje v znamko Honda in storitve trgovsko servisne mreže v Sloveniji.

Prav tako bomo skrbeli za dobre odnose s trgovsko servisno mrežo in zadovoljstvo zaposlenih v AC-Mobil-u, kar je predpogoj za dolgoročno uspešnost in delo.

AC-Mobil je član Skupine Emil Frey.

 

Osebna izkaznica

 

Ime podjetjaAC-Mobil d.o.o.
NaslovBaragova ulica 9, SI-1000 Ljubljana
URLwww.ac-mobil.si

 

Direktorica podjetjaRomana Rosnaky
Ident. št. za DDVSI15323668
Matična številka5662885
Transakcijski računSI56 0400 1005 0482 281 Nova KBM
SI56 0292 1001 2042 497 NLB d.d.

 

Podjetje je vpisano pri Okrožnem sodišču v Ljubljani, pod registrsko številko 1/19726/00, z osnovnim kapitalom 12.518,78 EUR.

Nazaj na vrh
0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino