Odlična hibridna izkušnja.

Odziven samopolnilni hibrid, ki je pripravljen za vsako priložnost.

 

OBČUTITE SAMOPOLNILNI HIBRID

OBČUTITE SAMOPOLNILNI HIBRID

Honda HR-V je zasnovna s Hondino filozofijo, ki je osredotočena na človeka, njen inteligentni in popolnoma hibridni pogon e:HEV samodejno izbira med tremi načini vožnje: električni, hibridni ali bencinski.  Po navdihu formule 1 deluje tako, da bencinski motor napaja generator tako, da dovaja energijo električnemu motorju, ta pa poganja kolesa. Tako lahko vsakič uživate v optimalni  zmogljivosti in brezhibni vožnji.

Električni pospešek zagotavlja takojšen pospešek iz položaja z uporabo dveh elektromotorjev.

Hibridni pogon pa združuje bencinski motor in oba elektromotorja za zelo učinkovito delovanje.

 

ZAČUTITE SVOJO POT

ZAČUTITE SVOJO POT

Ko se vozite regenerativni zavorni sistem deluje tako, da obnavlja energijo in na poti polni baterijo – tako vam je nikoli ni potrebno priklopiti.  Za popoln nadzor nad vožnjo izberite način vožnje B in prilagodite stopnjo učinka pojemanja preko prestavnih obvolanskih ročic.

Odlično udobje v vožnji z načinom vožnje, ki ga izberete sami in izjemno ekonomično porabo goriva – končni rezultat je zabavna vožnja brez napora.

 

ZABAVNA IN FUNKCIONALNA

ZABAVNA IN FUNKCIONALNA

Nova HR-V ima vse prednosti SUV in igriv karakter cupeja.

Ne glede ali peljete otroke v šolo ali greste po nakupih, ima nova HR-V praktične funkcije, ki vas pripeljejo od točke A do točke B brez stresa.

 

OBLIKOVANA ZA VAŠE ŽIVLJENJE

OBLIKOVANA ZA VAŠE ŽIVLJENJE

Nova HR-V uteleša čisto preprostost, ki združuje izjemen slog z učinkovitostjo in uporabnostjo. Poleg osupljivega videza je tudi uporaben z veliko odlagalnimi površinami.

Skratka vozilo izdelano z mislijo na sodobno življenje.

 

POZDRAVLJENA LEPOTICA

POZDRAVLJENA LEPOTICA

Karizmatična združuje samozavestno držo SUV-ja in eleganco kupeja – zagotovo boste pritegnili poglede, ko se boste peljali z novo Hondo HR-V.

Preproste in čiste linije ji dajejo drzen videz.

 

V OSPREDJU STE VI - VOZNIK

V OSPREDJU STE VI - VOZNIK

Povišan položaj voznika postavlja pogled nad pokrov motorja in s tem omogoča odlično vidljivost, ki daje občutek, kot da ste na vrhu sveta.

Elegantna vodoravna postavitev armaturne plošče omogoča, da ste fokusirani na cesto pred vami, sodobno zasnovan informacijsko-zabavni sistem pa je enostavno uporaben in vas ne moti pri vožnji.

 

IZJEMNA PROSTORNOST

IZJEMNA PROSTORNOST

Če bi tekmovali v notranjem prostoru bi bila Honda HR-V gotovo med zmagovalci. Z Magic Seats lahko hitro pridobite prostor za kolesa, smuči, surf ali dva.

S toliko prostora in udobja – koliko lahko spakirate?

 

VARNOST SERIJSKO

VARNOST SERIJSKO

Inovativna Honda SENSING tehnologija bere znake in vozne pogoje še pred vami in s tem ublaži nevarnosti. Želimo, da bi v vaši vožnji uživali, se počutili varne in vedenju, da ste pripravljeni na vse, kar vas čaka na poti.

Kamor koli greste, vožnja Honde je vožnja z občutkom varnosti.

Nazaj na vrh