Športni dizajn, odlične vozne lastnosti in zmogljivi ter varčni turbo motorji. Zapeljite Civica in začutite, da ste eno s cesto.

Testna vožnja
 

AVTOMOBIL USTVARJEN ZA VOZNIKE

AVTOMOBIL USTVARJEN ZA VOZNIKE

Oblikovno in tehnično popolnoma prenovljena, nova Honda Civic uteleša naš inovativen duh in naše prizadevanje za tehnično odličnost. Rezultat našega dela je avtomobil z edinstveno osebnostjo, avtomobil, ki navdušuje med vožnjo in navsezadnje avtomobil, ki je zgrajen okoli ene ključne komponente. Vas!

 

ŠPORTEN IN VAREN

ŠPORTEN IN VAREN

Prva stvar, ki jo boste na novem Civicu opazili, je njegov nizek, aerodinamičen profil. Ni dvomov, da je s svojimi ostrimi športnimi linijami ustvarjen za zmogljivost.

Spredaj ustvarjata ozka sprednja maska in dva velika dovoda zraka agresiven značaj, ki se preko povezanih, ostro izklesanih bočnih linij nadaljuje čez celoten avtomobil, vse do zadnjega spojlerja. Rezultat je dovršena karoserija, ki izžareva športnost.

Honda SENSING:

Velik časa pri razvoju novega Civica smo namenili varnosti potnikov in ostalih udeležencev v prometu. Odkrijte več o Honda SENSING varnostnih sistemih:

Odkrijte Honda SENSING

 

POGLED Z NOTRANJOSTI

POGLED Z NOTRANJOSTI

Z digitalnimi merilniki, usnjenim volanom in pedali iz aluminija se športno elegantno doživetje nadaljuje tudi v notranjosti vozila. Kvalitetni materiali, udobni sedeži in ogromno prostora za noge pa poskrbijo za udobje, ki ga v tem razredu niste vajeni.

Vodilna prostornost v razredu se pokaže tudi v prtljažnem prostoru, ki se ponaša s kar 478l kapacitete. Skupaj s 60:40 zložljivo zadnjo klopjo in široko odprtino prtljažnega prostora boste presenečeni kaj vse lahko spravite v novo Hondo Civic.

 

TURBO MOČ

TURBO MOČ

Da zagotovimo naši najnovejši Hondi Civic moč in preciznost, ki se ujema z njenim športnim izgledom, smo razvili dva povsem nova Turbo bencinska motorja.

Izbirate lahko med zmogljivim 1,5 VTEC TURBO motorjem s 182 KM, ali pa učinkovitimi 1.0 VTEC TURBO s 129 KM. Oba vsebujeta našo  Earth Dreams Technology, ki nudi popolno ravnovesje med zmogljivostjo in ekonomičnostjo. Pri obeh motorjih je možno tudi izbirati mi izjemno natančnim 6-stopenjskim ročnim menjalnikom in 7-stopenjskim CVT samodejnim menjalnikom.

A ne glede na to, katero kombinacijo izberete, pričakuje vas navdušujoča vožnja!

 

HONDA CONNECT

HONDA CONNECT

Civic z novim Honda CONNECT multi-informacijskim sistemom, skrbi, da ste v stiku z vsemi stvari, ki jih imate radi v svojem življenju, kot so vaša glasba in vaši prijatelji, vse v enem osrednjem zaslonu na dotik.

Nova generacija Honda CONNECT avdio in informacijski sistem je opremljen z DAB digitalnim radiom, Apple CarPlay in Android Auto™** ter predhodno nameščenim, na internetu temelječim, Aha™ avdio predvajalnikom, ki vam omogoča, da se povežete z vašo najljubšo glasbo, podcasti in novicami. Omogoča tudi USB in HDMI povezljivost, brskanje po internetu in dodajanje aplikacij, ki vam ustrezajo. Del Honde CONNECT pa je tudi integrirana Garmin navigacija.

Za enostavnejše parkiranje in vzvratno vožnjo, se na Honda CONNECT zaslonu prikaže tudi slika vzvratne kamere, pri kateri je možno izbirati med tremi različnimi pogledi.

Nazaj na vrh