Izjemna dinamičnost in učinkovitost standardno. To je nova Honda Civic e:HEV – Civic 11-te generacije, ki bo lepo dopolnil 50 let obstoja modela Civic.

 

PREDSTAVLJAMO VAM NOVEGA CIVICA 11-TE GENERACIJE - CIVIC E:HEV

PREDSTAVLJAMO VAM NOVEGA CIVICA 11-TE GENERACIJE - CIVIC E:HEV

HIBRID

Živite POLNO življenje z novim Civicom hibridom. Uteleša samopolnilno hibridno tehnologijo v najnaprednejši obliki. Je odziven in učinkovit, vsaka vožnja z njim pa prinaša vznemirjenje in užitev s popolno hibridno izkušnjo.

Novi Civic je že 11-ta generacija Civica in je produkt 25-letne odličnosti hibridnega inženiringa, ki se održa v popolni zvezi elektrificirane odzivnosti in vrhunske ekonomičnosti dolgega dosega.

 

 

MOČ TRENUTKA

MOČ TRENUTKA

Tehnologija Honda e:HEV pomeni, da lahko uživate v vseh prednostih elektrificiranega vozila: takojšnja moč in linearni pospešek vas pripeljeta, kamor želite. In s samopolnilnim pogonskim sklopom, ki sam proizvaja elektriko, se vam nikoli ne bo treba priključiti na električno omrežje – to je največ energije ter najmanj skrbi.

Lahko bi enostavno rekli – maksimum energije z minimalnim trudom. Novi Civic je resnično “voznikov hibrid”..

 

URAVNOTEŽEN PRISTOP

URAVNOTEŽEN PRISTOP

Vsestranskost načina vožnje nove Honde Civic omogoča zmogljivost ter varčnost.

Preprosto preklapljanje med običajnim, športnim, ekonomičnim in individualnim omogoča, da svojo vožnjo prilagodite svojim željam in zagotovite najboljšo zmogljivost sistema e:HEV.
Način Normal prikazuje popolno zasnovano ravnovesje med zmogljivostjo in učinkovitostjo, medtem, ko Sport ponuja večji pospešek, Econ izboljša učinkovitost porabe goriva. V primeru, da izberete način individualno, pa natančno prilagodite težo krmiljenja in odziv plina ter vozite po lastnih željah.

 

PRVORAZREDNA NOTRANJOST

PRVORAZREDNA NOTRANJOST

Velikodušno in elegantno oblikovana notranjost: daljša medosna razdalja povsem novega Civica zagotavlja več prostora in večje udobje, v katerem lahko uživate. Ergonomski položaj za vožnjo in Hondini novi sprednji sedeži s stabilizacijo karoserije zmanjšajo stres zaradi dolgega potovanja in so inovacija, zasnovana tako, da vam omogoča sproščeno vožnjo. Odlično oblikovane tkanine in kakovost, ki jo lahko
občutite, naredijo kabino prefinjeno

 

PRILAGOJEN VAŠEMU ŽIVLJENJU

PRILAGOJEN VAŠEMU ŽIVLJENJU

Ne glede na to, ali gre za vašo vsakodnevno rutino ali aktivnost ob koncu tedna, je bila notranjost Civica zasnovana tako, da se zlahka spremeni v prostor, ki lahko prevaža vse, kar potrebujete. Od torbe do športne opreme ali celo štirinožnega prijatelja, Civic je narejen tako, da se brezhibno
prilagodi vašemu življenju.

 

STIL, KI IZSTOPA

STIL, KI IZSTOPA

Pravi stil ne gre nikoli iz mode, zato Civic voznike razveseljuje že od leta 1972. Pameten, povsem nov dizajn in poenostavljens log postavljata temelje za naslednjo generacijo Civic-a s čisto oblikovanimi linijami, ki mu dajejo elegantno in športno silhueto, ki preprosto pritegne pozornost.
V mestu ali na odprti cesti, to je avto, ki je zasnovan tako, da naredi vtis.

 

ŠE VEČ INOVACIJ

ŠE VEČ INOVACIJ

Vrhunski, 9-palčni multifunkcijski zaslon z visoko ločljivostjo omogoča nadzor na dosegu roke. Omogoča brezhibno povezljivost z Android Auto, Apple CarPlay in satelitsko navigacijo. Uživajte v izkušnji sinhronizirane tehnologije Civic e:HEV. Vse našteto je del Hondine filozofije – tehnologija v sinergiji s človekom.

 

VARNOST ZA VSE

VARNOST ZA VSE

izboljšanj nabor funkcij Honda SENSING in 11 zračnih blazin je dokaz, da je varnost sestavni del novega Civica. Zaradi 100-stopinjske sprednje širokokotne kamere ter popolnoma novih sprednjih in zadnjih senzorjev je vožnja z novim Civicom zagotovo ena izmed najvarnejših.

Nazaj na vrh