Honda HR-V nagrajenka RED DOT DESIGN nagrade

Honda je v letu 2022 osvojila kar kvartet nagrad RED DOT DESIGN – na področju vozil, motorjev ter generatorjev.

 

Veseli nas, da je bila med nagrajenci tudi Honda HR-V, ki smo jo nedavno predstavili slovenski javnosti.  S svojo sodobno karoserijo dosega zaželeno kombinacijo vrhunskega in dinamičnega dizajna ter izjemne prostorske učinkovitosti. Tako notranjost kot zunanjost utelešata Hondino novo, preprosto, čisto in sodobno filozofijo oblikovanja, ki smo jo opazili v zadnjih novih modelih in uspešno širijo ugled znake glede kakovosti, funkcionalnosti in praktičnosti.

 

Natečaj RED DOT DESIGN se je mednarodno uveljavil kot eden najbolj iskanih znakov kakovosti za oblikovanje izdelkov. O letnih nagradah odloča komisija 50 mednarodnih strokovnjakov, ki testirajo, ocenjujejo in razpravljajo o vsakem sodelujočem, pri čemer se merila ocenjevanja vsako leto ponovno prilagodijo tako, da odražajo najnovejše tehnične, družbene, ekonomske in ekološke zahteve.

 

Hondina nedavna zmaga v avtomobilskem delu nagrad RED DOT DESIGN temelji na dolgi zgodovini uspeha v natečaju, vključno s Hondo S2000 leta 2001, CIvicom leta 2006 in evropskim Accord Tourerjem leta 2008.

 

AC-Mobil d.o.o.

Odnosi z javnostmi